Nicolas Ghesquière, directorul artistic al Colecției pentru Femei de la Louis Vuitton, a postat pe Instagram un mesaj prin care se opune prezenței președintelui Trump în preajma brandului, scrie Business Insider.

Creatie Louis VuittonFoto: metro.co.uk

La câteva zile după ce Trump a participat la deschiderea unui atelier Louis Vuitton, în Alvarado, Texas, un oraș la 40 de mile depărtare de Fort Worth, împreună cu LVMH CEO Bernard Arnault și Louis Vuitton CEO Michael Burke, Ghesquière a ținut să se distanțeze de eveniment.

LVMH, sau Louis Vuitton Moet-Hennessy include acum 75 de branduri de fashion și beauty, printre care Christian Dior, Givenchy, Dom Pérignon și Sephora.

"Mă împotrivesc oricărei acțiuni politice, a scris designerul într-un post, care include coperta albumului High Energy, 1984. Sunt un designer de modă și refuz această asociere."

Alți titani ai industriei, precum directorul editorial de la Out Magazine, Philip Picardi, stilista Karla Welch și modelul Teddy Quinlivan și-au arătat susținerea față de mesajul designerului.

Ghesquière s-a alăturat companiei în 2013 și este cel mai recent designer de succes care se pronunță împotriva lui Trump și a administrației sale (Marc Jacobs, Philip Lim, Tom Ford).