Legiștii au nevoie de investigații suplimentare pentru stabilirea cauzei decesului vedetei Disney Cameron Boyce, în vârstă de 20 de ani, a precizat Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles, potrivit Press Association.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul în vârstă de 20 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza Disney Channel "Descendants" şi din popularul serial "Jessie", a fost găsit inconştient, sâmbătă, la domiciliul său din North Hollywood. "A murit în somn din cauza unei crize care s-a produs ca urmare a unei afecţiuni medicale preexistente, pentru care urma un tratament", a declarat purtătorul de cuvânt al familiei Boyce, sâmbătă seară, pentru ABC News.

O examinare post-mortem a fost făcută luni, iar cauza morţii va fi stabilită în urma unor investigaţii suplimentare, a precizat Departamentul de Medicină Legală din Los Angeles.

Celebru de la vârsta de 9 ani, Cameron Boyce a jucat în comedia "Grown Ups" (2010), în rolul fiului personajului interpretat de Adam Sandler, apoi în seria Disney Channel "Jessie" (2011 - 2015). A devenit cunoscut și cu rolul din "Descendants", serial care prezintă aventurile descendenților personajelor clasice Disney. În acest serial, el juca rolul lui Carlos, fiul Cruellei De Vil. Al treilea sezon al producției, în care apare și Cameron Boyce, va avea premiera pe 2 august. Boyce, care publicase un selfie pentru cei 9,4 milioane de admiratori ("followers") ai săi de pe Instagram în cursul zilei de vineri, fusese distribuit recent în episodul-pilot al unui serial produs de HBO, intitulat "Mrs. Fletcher".