Ambasada Suediei la București a reacționat pe Facebook, după ce faimosul DJ suedez Salvatore Ganacci a mixat la Neversea maneaua „Așa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune. "Așa sunt zilele mele,Una bună,Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt...", se arată în mesaj.

Postare Ambasada SuedieiFoto: Facebook

"Așa sunt zilele mele,

Una bună,

Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă", se arată în mesajul ambasadei Suediei.

Potrivit Mediafax, maneaua „Așa trec zilele mele”, a lui Adrian Minune, și melodia „Noi suntem români”, a lui Nicolae Furdui Iancu, s-au auzit pe scena Neversea, în a treia noapte de festival, de la malul mării, fanii cântând, entuziasmați, alături de artiști.

Faimosul DJ din Suedia, Salvatore Ganacci, a încântat publicul Neversea, când a introdus în recitalul său o secvență dintr-o manea a lui Adrian Minune, „Așa sunt zilele mele“.

Luat prin surprindere, publicul a reacționat prin urale, mulți dintre cei prezenți începând să cânte versurile melodiei.