Un băiat în vârstă de nouă ani, din Germania, a sunat la serviciile de urgenţă pentru a chema poliţia, fiind nemulţumit de cadourile de Crăciun, potrivit comisariatului din Oldenburg, citat de Le Figaro.

Mos Craciun cu plete dalbeFoto: Mioara Cristea

Copilul, care locuieşte în localitatea Zetel, din Friesland, a sunat, miercuri, la serviciile de urgenţă şi a explicat că, de Crăciun, nu a primit niciun cadou din lista pe care o comandase.

"Ofiţerii de poliţie au sosit (la locuinţa băieţelului, n.r.) şi au găsit un copil foarte furios", a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, citat de publicaţia Nordwest Zeitung.

Profitând de o zi foarte calmă, poliţiştii de la comisariatul Oldenburg au decis să intre în joc: să examineze lista iniţială, să realizeze o comparaţie cu cadourile primite şi să joace rolurile de mediatori. Au reuşit să regleze conflictul explicând copilului că, cel mai probabil, Moş Crăciun a confundat lista sa cu a altui copil. Poliţiştii au refuzat să dezvăluie conţinutul listei de cadouri a băieţelului. (Sursa: Mediafax)