Sărbătorile de iarnă sunt un prilej pentru a transmite mesaje de Crăciun, urările și felicitările făcându-le sărbătorile mai fericite celor dragi. Mai sunt câteva ore până la sărbătoarea Crăciunului, iar imaginația poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem felicitările pe care să le trimitem. Iată mai jos câteva idei de mesaje și urări de Crăciun:

Mos Craciun cu plete dalbeFoto: Mioara Cristea

Citește și : Tradiții și superstiții de Crăciun, în toate regiunile din România

„Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!”

„Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

„Vine Crăciunul și toți clopoțeii din brad să-ți cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea, speranța, de care ai atâta nevoie! La mulți ani!”

„Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin. Crăciun fericit”

„Sfintele sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Sărbători fericite și La mulţi ani!”

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

„Un bătrân cu plete albe v-a călcat al casei prag. E adevărat, e Moş Crăciun şi vă aduce un an mai bun. Crăciun Fericit, dragi prieteni!”

„Lumină, pace, bucurie, zăpadă, viaţă, dăruire, iertare, zâmbet, sărbătoare, ne aduce an de an Crăciunul. Deschide-ţi sufletul şi lasă căldura sărbătorilor de iarnă să te învăluie ca un vis frumos. Sărbători fericite şi la mulţi ani!”

„Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!”

„Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!”

Mesaje de Crăciun pentru iubit/iubită

”Iubirea mea, din cer o stea ți-ai pus pe brad, sub el m-aștepti cu daruri, dar eu ți-am pus în fiecare fulg de nea un strop din iubirea mea. Dacă nu mă crezi prinde unul în palmă și-ai să vezi cum se topește de dragul tau”

”În noaptea de Crăciun oamenii vor uita de imperfecțiunile celorlalți, le vor ierta greșelile și își vor aminti cât de importanți sunt unii pentru alții și cât se iubesc. In noaptea de Crăciun toti vor fi ca noi doi. Crăciun fericit!”

„Moş Crăciun vine tiptil / niciodată nu-l simţim, / dar de fiecare dată / lasă-n fiecare poartă / fericire, bucurie, sănatate pe vecie! / Crăciun fericit!”

„Crăciun cât mai luminos / vis de iarnă călduros / linişte lângă cei dragi / veste bună dinspre magi! / Crăciun fericit!”

Mesaje de Crăciun amuzante

„Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, cădeţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani. Crăciun fericit!

„E Crăciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…”

„Dacă nu știi care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lasă pentru Ajun ce poți să-mi oferi chiar acum!”

„Să ai un Crăciun Fericit și să trăieșți în Sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare!”

Mesajele de Crăciun, urările și felicitările îi pot bucura pe cei dragi și le face sărbătorile fericite.