Un britanic a vrut să-și surprindă iubita cerând-o în căsătorie în Times Square din New York, numai că planul nu a mers așa cum voia. Tânăra i-a spus „da”, însă din cauza emoțiilor, bărbatul a scăpat din mână inelul de logodnă care a căzut, printr-un grilaj, în tunelurile de la metrou.

HotNews.roFoto: Hotnews

Îndrăgostiții s-au întors în Marea Britanie, însă povestea nu s-a sfârșit aici. Potrivit AFP, polițiștii din New York au recuperat inelul și au lansat un apel pe twitter pentru a găsi cuplul.

Ei au publicat chiar și imaginile de pe camerele de supraveghere. După trei zile, tinerii au fost identificați. „Fericitul cuplu s-a întors în țara sa, însă grație distribuirilor voastre au aflat că îi căutăm. Suntem pe cale să le returnăm inelul”, a anunțat NYPD pe Twitter.

În cele din urmă, acesta a ajuns la cei doi, iar polițiștii au publicat o fotografie în care tânăra poartă pe deget inelul de logodnă. „Multumim Twitter, caz rezolvat. Dragoste, John, Daniella și NYPD”, se poate citi în mesajul care însoțește fotografia.