Colin Hunter, CEO și co-fondator al mărcii Alton Lane, spune că una dintre cele mai mari greșeli pe care le vede la bărbați este stilul tot mai complicat în care aleg să poarte un costum, potrivitBusiness insider.

Colin HunterFoto: YouTube

Alton Lane se află acum în cel de-al nouălea an de activitate și a îmbrăcat clienți cu profil înalt, inclusiv foștii președinți George HW Bush și George W. Bush.

Potrivit lui Hunter, bărbații adaugă adesea accesorii îndrăznețe într-un mod total nepotrivit. O piesă vestimentară distinctivă, precum o cravată sau o batistă, este suficientă pentru un costum și o cămașă simple.

"Le reamintesc mereu clienților mei să fie simpli. Dacă aveți o piesă vestimentară care iese în evidență, limitați-vă la una! Combinarea mai multor modele este o greșeală. Totul se poate transforma ușor într-o caricatură", spune el.

O altă greșeală pe care mulți o fac este că nu alocă suficienți bani pentru hainele pe care le cumpără, indiferent că este vorba despre un costum pe care îl poartă de mai multe ori sau cu o singură ocazie.

"Investiția în imaginea de sine este esențială în carieră. Mai degrabă aș alege un costum mai frumos și de calitate decât patru costume care se vor deteriora rapid", spune Hunter.

El își sfătuiește întotdeauna clienții, și nu numai, să-și mărească bugetul și să investească banii într-un produs din materiale de calitate care va ține mai mult timp.