Campionatul Mondial din Rusia a produs "rupturi serioase" și în rândul iubitorilor de fotbal. Potrivit site-ului ilposticipo.it, citat de Mediafax, un bărbat rus, Arsen, a divorțat de soția lui, Lyudmila, pentru că aceasta l-a ironizat încontinuu pe Messi în timpul meciurilor de la turneul final.

Nici Arsen nu a stat deoparte și i-a întors soției fiecare ironie în parte. Lyudmila, mare admiratoare a lui Cristiano Ronaldo, a fost "răsplătită" de soțul ei cu repoșuri la adresa portughezului, dar și referitor la tot ce îi place ei.

"De la începutul Campionatului Mondial, Lyudmila l-a ironizat întruna pe iubitul meu jucător, spunând că joacă foarte prost și că nu a reușit nici măcar să marcheze de la 11 metri în meciul cu Islanda", a mărturisit rusul, care a continuat: "Problemele mari au apărut însă în timpul partidei cu Nigeria. Ea a reînceput cu ironiile, eu m-am enervat și i-am spus tot ce cred despre preaiubitul ei Ronaldo, despre echipa națională a Portugaliei, despre ea și despre tot ce îi place ei. Apoi mi-am lucrurile mele, mi-am făcut bagajul și am plecat".

În final, așa cum Messi și Ronaldo au plecat acasă de la Mondial, și cei doi soți au plecat, fiecare, pe drumuri separate.

Arsen și Lyudmila s-au cunoscut la Campionatul Mondial din 2002 și s-au îndrăgostit. De atunci au avut o poveste frumoasă, până când Mondialul din 2018 a ajuns să îi despartă.