Compania americana Netflix ar putea inregistra o crestere a veniturilor de aproximativ 36% anul acesta, informeaza news.ro. Seful Netflix, Reed Hastings, a declarat ca se asteapta ca veniturile companiei pe care o conduce sa ajunga anul acesta la 15 miliarde de dolari, o crestere cu 36 de procente fata de cele 11 miliarde incasate anul anterior.

Netflix a depasit pragul de 100 de miliarde de dolari in ianuarie. Dupa anuntarea rezultatelor financiare pentru Q4, compania americana a ajuns la o valoare de 137,98 miliarde de dolari.

Conform CNN si The New York Times, serviciul de streaming pregateste pentru cei 117 milioane de abonati o serie de emisiuni create de sotii Obama.

Acestea nu ar urma sa aiba teme politice concrete, ci sa mearga pe discutii de principiu despre ideile generale pe care s-a bazat guvernarea lui Obama si probleme globale precum cele pe care se concentra Michelle Obama cata vreme a fost prima doamna a Statelor Unite.

Obama nu este strain de platforma de streaming americana, acesta aparand recent in primul episod al noului show realizat de David Letterman. De altfel, se zvoneste ca fostul presedinte american ar fi un apropiat al sefului Netflix, Reed Hastings.