Donald Trump a cazut cu peste 200 de locuri in clasamentul mondial al miliardarilor realizat de revista Forbes, pe masura ce averea sa a scazut in ultimul an de la 3,5 miliarde de dolari la 3,1 miliarde, informeazaThe Telegraph.Primul loc in topul Forbes il ocupa proprietarul Amazon si The Washington Post, Jeff Bezos, cu o avere de 112 miliarde de dolari, urmat de Bill Gates, fondatorul Microsoft, care se bucura de o avere de 90 de miliarde de dolari.

Donald TrumpFoto: Wikipedia

Presedintele american a trecut de pe locul 544 (pe care il ocupa anul trecut) pe 766, cu peste 400 de milioane de dolari sterse din averea sa.

Aceasta diminuare a averii a fost explicata partial de scaderea valorii proprietatilor sale, dar si a veniturilor mai mici provenite de la terenurile de golf pe care Trump le detine, potrivit Forbes.

Primul loc in topul Forbes il ocupa proprietarul Amazon si The Washington Post, Jeff Bezos, cu o avere de 112 miliarde de dolari, urmat de Bill Gates, fondatorul Microsoft, care se bucura de o avere de 90 de miliarde de dolari.

Lista Forbes al celor mai bogati oameni ai lumii este formata din 2.208 miliardari.