Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord si logodnica lui, Meghan Markle, au invitat 2.640 de persoane din public pe domeniul Castelului Windsor, pentru a asista la evenimente din ziua nuntii lor, pe 19 mai, a anuntat, vineri, Palatul Kensington, scrie AFP.com. Potrivit unui purtator de cuvant, printul si logodnica lui isi doresc ca ziua nuntii lor sa fie organizata astfel incat sa le fie permis si membrilor publicului sa simta ca iau parte la eveniment, informeaza news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Acest grup va putea urmari sosirea mirilor si a invitatilor acestora la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, precum si plecarea mirilor intr-o trasura, catre castel.

Acest grup include 1.200 de membri ai publicului din Marea Britanie, alesi astfel incat sa reprezinte mai multe medii si varste, inclusiv tineri care au demonstrat un "leadership puternic" si care si-au servit comunitatile.

De asemenea, vor fi invitate 200 de persoane din organizatii caritabile asociate cu printul Harry si Meghan Markle, 100 de elevi din scoli locale, 610 membri ai comunitatii castelului si 530 de persoane care lucreaza pentru familia regala.

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat anterior ca vor face o plimbare intr-o trasura, strabatand Windsor, dupa cununia lor religioasa, de la Capela St George pana la castfel, pentru a "saluta publicul".

Cuplul se va intoarce de la Capela St. George la o receptie pentru invitatii lor, care va avea loc in St George's Hall din Casteluk Windsor. Seara, printul Charles va organiza o receptie privata pentru cuplu, prieteni apropiati si familie.

Nunta va avea loc la doar o luna dupa ce ducele si ducesa de Cambridge vor deveni parinti pentru cea de-a treia oara.

Printul Harry si Meghan Markle au o relatie din iulie 2016. Intr-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relatia cu printul Harry: "Suntem doi oameni cu adevarat fericiti si indragostiti".