Chitaristul de la The Rolling Stones, Keith Richards, si-a cerut scuze miercuri pentru ca a sugerat ca Mick Jagger, tata a opt copii, ar fi trebuit sa-si faca vasectomie, noteaza Reuters. Richards, in varsta de 74 de ani, care are patru copii si cinci nepoti, l-a numit pe colegul lui de trupa Jagger "un desfranat ticalos batran" intr-un interviu acordat revistei Wall Street Journal, potrivit news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este timpul pentru o vasectomie - nu mai poti fi tata la varsta asta. Gandeste-te la bietii copii!", a afirmat el despre solistul The Rolling Stones.

Jagger, in varsta de 74 de ani, a devenit tata pentru a opta oara in decembrie 2016 dupa ce partenera sa, dansatoarea Melanie Hamrick, l-a nascut pe fiul sau la New York.

"Regret comentariile pe care le-am facut la adresa lui Mick in Wall Street Journal, deplasate total. Imi voi cere scuze si personal", a precizat Richards intr-un mesaj pe Twitter.

Richards si Jagger, care au scris cele mai multe cantece ale formatiei The Rolling Stones timp de cinci decenii, sunt cunoscuti pentru relatia lor de dragoste-ura.