Un barbat din Copenhaga s-ar putea confrunta cu o pedeapsa cu inchisoarea dupa ce a facut o greseala uriasa in timp ce transporta o cantitate impresionanta de canabis, informeaza vineri site-ul Thelocal.dk, citat de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflat in Christiania, enclava alternativa a orasului Copenhaga, fondata in 1971 de un grup de hipioti, barbatul a intrat intr-o masina de politie confundand-o cu un taxi.

El a fost perchezitionat de politisti care au descoperit asupra sa circa 1.000 de joint-uri, a relatat joi politia din Copenhaga pe contul sau de Twitter.

"Noaptea trecuta, un dealer de canabis din Christiania, care dorea sa ajunga repede acasa, a intrat intr-un taxi. A avut parte insa de o mare surpriza atunci cand si-a dat seama ca intrase de fapt intr-o masina de politie", se indica in postarea respectiva.

"Politistii au fost bucurosi sa-l vada, de vreme ce avea asupra sa circa 1.000 de joint-uri", a continuat tweet-ul.

In ultimul timp, politia a efectuat numeroase raiduri in zona in incercarea de a opri comertul cu narcotice. Un raid desfasurat joi s-a soldat cu demolarea unor standuri ale unor comercianti si cu confiscarea mai multor kilograme de canabis, potrivit contului de Twitter al politiei.