Din cauza preturilor mari ale bauturilor in cadrul festivalurilor muzicale, multi participanti incearca sa le introduca pe ale lor. Majoritatea locatiilor nu permit introducerea bauturilor "din afara", sau cel putin pun anumite limite, scrieMirror.

Exista multe metode prin care petrecaretii introduc bauturi in cadrul festivalurilor. De exemplu, unii scobesc painea si ascund sticlele de bautura in golul ramas. Altii introduc alcoolul in recipiente de crema pentru plaja.

Un barbat american, numit Alex Diamond, a gasit o metoda extrem de inventiva: a ingropat sticla cu alcool in locatia in care urma sa aiba loc un festival, inainte de eveniment si a dezgropat-o odata ce acesta a inceput.

Cu trei saptamani inainte de Electric Zoo 2017, Alex, din New York, a calatorit pana in Insula Randall, unde a ingropat o sticla de apa care continea vodca. Barbatul a declarat ca a fost inspirat de pirati.

"Merg la acest festival de peste patru ani, asa ca stiu foarte bine modul de amplasare al acestuia. Planificarea ingroparii a fost simpla. Am folosit Google Maps si am marcat locul in care va avea loc pe GPS, astfel incat sa stim unde se afla. Apoi am asteptat", a declarat Alex.

Potivit barbatului, gasirea locului in care a ingropat sticla a fost usoara, insa a fost dificil sa o dezgroape fara sa atraga atentia paznicilor sau a reporterilor.

"In total, operatiunea a durat aproximativ 10 minute", a adaugat Alex.