O scoala din Regatul Unit a introdus 40 de reguli pentru controversate pentru a reglementa comportamentul elevilor, printre acestea aflandu-se interzicerea folosirii argoului, a holbarii catre ferestre si a ridicarii din umeri, potrivitMirror.

Regulile apartin uneia dintre cele mai cunoscute si mai de traditie scoli secundare din Huddersfield, King James's School, din Almondbury. Acestea au fost criticate de catre multe persoane deoarece, sustin acestia, ar incalca drepturile omului. Cele 40 de reguli sunt enumerate in cadrul unei noi carti, in trei categorii diferite, incluzand Maniere, Uniforma si Comportament.

Unele reguli sunt extrem de directe, precum interzicerea "comportamentului intim pe coridoare" sau o atentionare impotriva "impinsului la coada din sala de mese", dar altele , care prezinta un comic neintentionat probabil au necesitat multe ore de planificare meticuloasa.

Regulile interzic: "sa spui <>cand iti sunt adresate intrebari", "sa raspunzi cu o voce prosteasca", "mersul deliberat incet pentru a crea blocaje" si "sa ranjesti, sa zambesti, sa te strambi, sa ridici sprancenele sau te uiti la altii cand esti certat".

De asemenea, copiilor le este interzis sa se uite pe fereastra cand ar trebui sa priveasca la tabla.