Mariajul tumultos al Printului Charles si al Printesei Diana poate fi descoperit intr-un documentar care dezvaluie casete cu discutiile dintre Printesa de Wales si instructorul ei de discurs public, potrivitMirror.

Printul Charles si printesa DianaFoto: Pinterest

In acest documentar, Diana vorbeste deschis despre aventura lui Charles cu Camilla Parker Bowles, dificultatile pe care le-a intampinat in cadrul familiei regale, lupta sa cu bulimia si dragostea pentru ofiterul Barry Mannakee.

In timpul interviurilor, Diana a dezvaluit si faptul ca a implorat-o pe Regina sa ii ofere sfaturi cu privire la relatia ei cu Charles, insa raspunsul acesteia a fost: "Charles este fara speranta".

Cand l-a intrebat pe sotul ei de ce Camilla (actualmente Ducesa de Cornwall) face parte din viata lui, Diana a declarat ca raspunsul lui a fost urmatorul: "Refuz sa fiu singurul Print de Wales care nu a avut o amanta".

Printesa l-a angajat pe Peter Settelen intre anii 1992 si 1993 pentru a o ajuta cu exercitii de discurs public.

Interviurile inregistrate in locuinta ei privata din Kensington Palace o arata pe Diana exersandu-si vocea prin intermediul povestirilor din viata ei.