Penelope Cruz va juca in adaptarea cinematografica a romanului Agathei Christie, "Orient Express", regizata de Kenneth Branagh, care va interpreta rolul detectivului Hercule Poirot, potrivit deadline.com, citat de Mediafax.

Penelope CruzFoto: Imdb.com

Filmul va fi un remake al celui din anii '70, intitulat "Orient Express", ce a fost regizat de Sidney Lumet.

Pelicula lui Branagh, precum si cea a lui Sidney Lumet, se bazeaza pe romanul de mistere al Agathei Christie din 1934 care de invarte in jurul detectivului Hercule Poirot si a eforturilor sale de a rezolva itele unui caz de crima petrecut la bordul faimosului tren.

Branagh va juca rolul lui Hercule Poirot, interpretat de Albert Finney in adaptarea lui Lumet.

In alte roluri din filmul lui Branagh vor fi Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Pena, Judi Dench si Josh Gad.

In afara rolurilor devenite faimoase, dupa ce au fost interpretate de Albert Finney si Lauren Bacall in filmul original, filmul lui Lumet ii mai avea in distributie pe Ingrid Bergman si Sean Connery.

Filmarile vor incepe in noiembrie, in locuri precum Londra si Malta. Scenaristul filmului "Green Lantern", Michael Green, va scrie scenariul lungmetrajului.

Fox va lansa filmul lui Branagh asupra crimei din Orient Express, pe 22 noiembrie 2017, in timpul sezonului pentru premiile Oscar.