A fost succesul verii, dar, pe parcurs ce temperaturile scad si noptile devin mai lungi, stand in casa cu telefonul in mana poate sa nu fie cel mai bun mod de a-ti petrece serile. Niantic, creatorii aplicatiei Pokemon Go, incearca sa te ispiteasca cu primul eveniment, o editie speciala de Halloween care se va desfasura intre 26 octombrie si 1 noiembrie, informeaza The Guardian.

Pokemon GoFoto: Hotnews

Acest eveniment are loc in speranta cresterii sanselor de a gasi cei mai greu de vanat pokemoni: Drowzee, Hypno, Ghastly, Haunter, Gengar, Golbat si Zubat.

Pentru cei care au mai jucat, exista si o motivatie pentru a juca intens in urmatoarele zile. In conformitate cu tema aleasa, Halloween-ul, sunt mai multe "cadouri" presarate peste tot, iar jucatorii vor primi o cantitate dubla de bomboane pentru prinderea unui Pokemon si de patru ori mai multe bomboane pentru drumul parcurs pe jos in cautarea Pokemonilor.

Totul este destul de frumos daca esti unul dintre cei care inca joaca Pokemon Go. Cu toate acestea, evenimentul nu va fi unul de mare amploare, in comparatie cu alte evenimente organizate de Niantic.

Primul trailer pentru Pokemon Go, lansat cu peste un an in urma, a sugerat posibilitatea organizarii unor evenimente ce vor avea ca tema vanatoarea de Pokemoni rari. De exemplu, trailer-ul arata sute de jucatori care se aduna in Times Square pentru a invinge legendarul Pokemon mewtwo.

Numarul jucatorilor a scazut de la mai mult de 50 de milioane la mai putin de 30 de milioane si, in absenta unor noi caracteristici, se pare ca aplicatia se va lupta sa-si recastige fanii.