Sa faci un presedinte american sa astepte nu este un lucru obisnuit, bineinteles, daca nu esti un fost presedinte al SUA, comenteaza The Telegraph.

Obama il cheama pe Clinton in avionFoto: CBS

Ca un parinte care incearca sa grabeasca un copil, Barack Obama a fost filmat in Israel facand apel la Bill Clinton sa renunte la conversatia in care era angajat pe pista si a urce la bordul avionului presidential, scrie publicatia britanica.

Cu manecile suflecate si parand dornic sa plece, Obama sta in usa Air Force One si il cheama pe Clinton sa urce la bord.

“Bill, hai sa mergem”, striga de doua ori Obama, prin zgomotul motoarelor aeronavei. Batand din palme pentru a-i atrage atentia lui Clinton, presedintele SUA ii face semn sa I se alature si striga din nou: “Hai Bill, sa mergem!”.

Pentru ca fostul lider inca era ocupat pe pista, Obama iese din avion si, de la capatul scarilor ii striga:”Bill, sa mergem, trebuie sa ajung acasa!”.

In cele din urma Clinton urca scarile si se alatura presedintelui, care zambeste. Cei doi isi strang mana si se bat pe spate inainte sa intre in avion.