Alice Cooper a declarat intr-un interviu acordat WA Today ca este "imposibil" ca o trupa de muzica rock sa mai socheze publicul, cand evenimentele zilnice sunt mult mai terifiante decat cele de pe scena, informeaza nme.com, citat de News.ro.

Alice Cooper, Hollywood VampiresFoto: Hotnews

Creatorul piesei "School's Out", care a devenit un artist controversat in anii '70 cu showurile sale teatrale in care adesea folosea ghilotine, papusi decapitate si manechine, precum si o secventa psihotica cu dinti dansand, a explicat intr-un inteviu ca evenimentele din viata reala sunt mult mai terifiante decat orice ar putea el sa inventeze pe scena.

"Cinstit, nu cred ca o trupa rock poate sa mai socheze audienta", a declarat Alice Cooper pentru WA Today. "Cu ISIS, cu oameni care impusca politisti, cu politisti care impusca negri - acum CNN este mult mai socant decat Rob Zombie sau Marilyn Manson sau Alice Cooper", a spus el.

"Era foarte usor sa uimesti publicul in anii '70. Usor. Pentru ca eram mult mai morali", a continuat el. "Acum, cu internet, este practic imposibil sa sochezi (...) Adica, cineva a ucis 50 de oameni intr-un bar dedicat minoritatilor sexuale", a adaugat Alice Cooper.

Alice Cooper a lansat de curand o campanie amuzanta prin care sa devina simultan prim-ministru al Marii Britanii si presedinte al SUA. Manifestul rockerului include si "adaugarea lui Lemmy pe Muntele Rushmore" si pe actorul britanic Peter Sellers pe bancnota de 20 de lire sterline.

Noua "platforma politica" a rockerului american contine opt puncte si a fost publicata pe site-ul aliceforprimeminister.com. Celelalte cinci obiective originale avute in vedere de Alice Cooper constau in readucerea lui Brian Johnson in trupa AC/DC, prezenta unui sarpe in fiecare recipient de bucatarie, interzicerea creioanelor si a cartilor, plasarea unor suporturi pentru pahare aferente fiecarui scaun de la bordul unui avion si interzicerea discutiilor in cinematografe in timpul proiectiilor.

Pentru ca aceasta campanie sa para si mai "convingatoare", Alice Cooper a inregistrat si o noua versiune a unuia dintre cele mai cunoscute cantece ale sale, "Elected', a carui versiune originala a aparut pe piata in 1972.