De la iesirea Marii Britanii din UE, toata lumea a fost zguduita, iar internetul a fost plin de informatii despre Brexit. Unele stiri - imporante sau mai putin importante - au trecut pe langa internauti fara ca acestia sa le dea vreo imporanta. BBC a facut un top al stirilor pe care Brexitul le-a "umbrit".

HotNews.roFoto: Hotnews

1. Falluja a fost eliberata de sub ocuparea ISIS

Fortele guvernamentale din Irak au recuperat orasul Falluja din mainile Statului Islamic, dupa mai bine de doi ani. Falluja, un oras important din provincia Anbar, a fost primul oras pierdut de irakieni in fata SI. Programul de recastigare al orasului a fost lansat in luna mai.

2. Un urs panda a dat nastere unor gemeni

Ursul panda gigant, Xin Xin, a dat nastere unor gemeni in regiunea Macao - regiune din sud-estul Chinei. Puii panda s-au nascut roz, iar intr-o luna isi vor schimba culoarea la cea normala.

3. Organizatia marxista Farc si Guvernul Columbian au semnat un tratat de pace

Guvernul Columbian si organizatia marxista "Farc" au semnat un tratat de pace, care este menit sa puna capat unui razboi de 60 de ani, in care peste 220.000 de mii de oameni si-au pierdut viata.

4. "Bombardierul" cu apa

Politia din Machester avertizeaza oamenii cu privire la un om care ataca trecatorii cu apa de la balcon. Portland House este locul de unde "teroristul" ataca oamenii care trec pe strada.

5. Islanda are un nou presedinte

Gudni Johannesson este noul presedinte al Islandei, iar alegerea unui independent a creat furie in randul elitei, adica a celor care au pretins ca detin conturi off-shore, in dosarul de evaziune fiscala Panama Papers.

6. Dulciurile sunt bune

Unii afirma ca dulciurile sunt daunatoare, insa Nigel Hunt, dentist de top, a atras atentia impotriva unei "culturi a tortului" care strica dintii si te fac sa cresti in greutate. Totusi, acesta spune ca "nu trebuie sa renuntati de tot la ele, dar ar fi recomandat sa le amestecati cu nuci, branza si fructe"..

7. Brexitul a adus emoticoane noi

Brexitul a adus cu el si o serie noua de emoticoane, mai exact 72. Atractia o reprezinta emoticoanele care reprezinta un baiat blond care poarta o coroana, o pereche de degete incrucisate sau fata care este mirata.