Doi britanici care se pregateau pentru o vacanta de vis in Las Vegas au constatat, cand au ajuns la Aeroportul Birmingham, de unde credeau ca urmeaza sa zboare spre SUA, ca au cumparat bilete pentru un zbor cu plecare din Birmingham, Alabama, relateaza BBC.

Richella Heekin a pus deoparte bani timp de 2 ani pentru vacanta surpriza de 1.200 de lire, cadou pentru aniversarea de 30 de ani a prietenului ei Ben Marlow. Insa cand cei doi au ajuns la aeroport, au gasit inchis biroul liniei aeriene.

Codul de aeroport BHM care aparea pe biletele lor inseamna Birmingham Alabama, le-au cofirmat angajatii, si nu cel de al doilea oras ca marime din Marea Britanie. Codul aeroportului omonim din Marea Britanie este BHX.

Richella Heekin a cumparat biletele online de pe lastminute.com. Aceasta spune ca a contactat site-ul cand a ajuns la aeroport si a constatat eroarea, insa compania i-a informat ca nu pot face nimic in aceasta privinta.

Frustrati de intamplare, cei doi au folosit un nou card de credit pentru a cumpara doua bilete de avion catre Amsterdam.