​Este vorba despre restaurantul The Bunyadi (cuvant compus care in limba hindi inseamna "natural", "fundamental"), locul in care clientii vor putea evada din capcanele lumii moderne, intrucat vor lua masa la lumina lumanarilor cu tacamuri comestibile, fara electricitate, fara telefoane mobile si, optional, fara haine, scrie telegraph.co.uk.

The Bunyadi - Restaurantul in care clientii vor putea lua masa dezbracatiFoto: captura ecran

Pe pagina de web a restaurantului clientii sunt invitati sa isi rezerve locurile pentru a lua parte la aceasta experienta inedita pe durata verii, perioada in care Bunyadi isi va tine portile deschise. Pana in acest moment s-au inregistrat 26.440 de persoane.

Ideea din spatele localului este experimentarea “libertatii totale”. Decorul va fi unul foarte discret. Obiectele au fost atent alese astfel inca totul sa para foarte natural, gol. Separeurile vor fi delimitate cu bambus natural, iar lumina difuza a lumanarilor va transforma spatiul intr-unul foarte intim, scrie angliamea.ro.

“Intrati in lumea secreta, inspirata de Pangeea (supercontinent care a existat la sfarsitul erei paleozoice si inceputul erei mezozoice), un loc fara telefoane, lumini electrice, si haine, care vor fi optionale, si revizitati vremurile de la inceputuri, cand totul era proaspat si nealterat de capcanele vietii moderne”, noteaza site-ul restaurantului, conform sursei citate.