Un avion Ryanair care se deplasa de la Londra la Bratislava a aterizat neprogramat in Berlin, dupa ce pilotul a decis sa dea jos din aeronava sase britanici - un mire si cativa dintre prietenii lui - pe motiv ca s-au comportat agresiv, punand in pericol siguranta celorlalti, si au refuzat sa asculte instructiunile echipajului, scrie The Guardian. Potrivit presei germane, unul dintre barbati s-ar fi dezbracat. Barbatii se indreptau catre Bratislava unde aveau programata o petrecere a burlacilor de un weekend.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pasagerii dati jos din avion sunt din Southhampton si au intre 25 si 28 de ani, potrivit politiei germane.

Acestia faceau parte dintr-un grup de 12. Celorlalti 6 li s-a permis sa ramana in avion.

Intr-o declaratie de presa, politia federala germana a informat ca britanicii erau agresivi, au compromis securitatea zborului si au refuzat sa respecte instructiunile echipajului de bord. Bild relateaza ca barbatii ar fi devenit agresivi dupa ce asistentii de zbor au refuzat sa le mai vanda alcool. De Spiegel scrie ca unul dintre barbati s-ar fi dezbracat.

Pasagerii dati jos din aeronava risca amenzi de pana la 25.000 euro fiecare, precum si posibile incercari din partea companiei de a recupera costurile aterizarii neprogramate.