Actorul american Johnny Depp il interpreteaza pe Donald Trump intr-un film postat online miercuri pe site-ul satiric americanFunny or Die. Se spune ca acesta a fost scris si realizat de insusi candidatul republican in anii 1980, relateaza miercuri AFP si Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Proiectul ar fi ramas secret si a fost postat online imediat dupa victoria lui Donald Trump la alegerile primare pentru desemnarea candidatului republican la presedintie din New Hampshire.

Intr-o secventa care precede filmul, regizorul Ron Howard spune ca filmul are 50 de minute si este o adaptare a cartii lui Donald Trump "The Art of the Deal", publicata in 1987.

Conform textului inventat pentru aceasta parodie, povestita de Howard, filmul urma sa fie difuzat initial in septembrie 1988, insa a fost inlocuit in program de un meci de fotbal american.

Furios, Donald Trump ar fi refuzat atunci ca opera lui sa fie difuzata la televizor. Ron Howard afirma ca a gasit o caseta video cu acest film de durata medie vara trecuta intr-un depozit din Phoenix (Arizona, sud-vest).