​Aproximativ 50 de caini si-au scos stapanii la un eveniment cu totul special, ce a avut loc la inceputul acestei saptamani in Times Square, New York: artista Laurie Anderson a concertat la o vioara inventata de ea, care are, in loc de corzile traditionale, benzi magnetice pentru obtinerea unor sunete la o frecventa perceputa numai de caini. Pentru ca si oamenii sa se poata bucura de concert, insotitorii animalelor de companie au primit niste casti speciale, scrie GoodMagazine.

Laurie AndersonFoto: captura ecran

In momentul in care artista a cantat primele acorduri la vioara cainii au inceput sa latre, dar nu este clar daca acesta a fost semnul ca patrupedele se bucurau de atmosfera.

Materialul video de mai jos, publicat pe site-ul theguardian.com, prezinta cateva momente de la acest eveniment:

Dupa concert a fost prezentat trailerul fimului "Heart of a Dog", lansat la finalul anului trecut. Filmul produs de artista americana a castigat titlul de "cel mai bun documentar" in cadrul premiilor Florida Film Critics Circle (FFCC).

Acesta nu este primul concert pentru caini tinut de artista americana. Iata cateva imagini de la primul sau concert pentru patrupede, tinut in urma cu sase ani la teatrul Sydney Opera House din Australia.