Formatia de fete a liderului nord-coreean Kim Jong-Un si-a anulat toate concertele din Beijing si a parasit capitala Chinei din motive necunoscute, informeaza The Guardian.

The Moranbong Band Foto: Captura YouTube

The Moranbong Band urma sa aiba trei concerte in Beijing, programate sa inceapa sambata seara, in ceea ce se dorea sa fie o vizita prin care cultura celor doua tari trebuia sa se "imbine".

Membrele trupei au ajuns la aeroportul din Beijing cu un vehicul al ambasadei nord-coreene din Beijing sambata dupa-amiaza si au plecat spre Coreea de Nord in jurul orei 16.00, conform sina.com.

Plecarea brusca a trupei poate avea legatura cu unul din zvonurile ce circulau prin Coreea de Sud si China, prin care Kim Jong-Un a avut o relatie cu una dintre membrele trupei, spune Yang Moo-Jin, un expert in cultura nord-coreeana de la Universitatea pentru studiul Coreii de Nord din Seoul.

"Sunt putine lucruri pe care Nordul le ia mai in serios decat un atac la demnitatea liderului suprem, si poate au decis sa aduca inapoi membrele trupei pentru a opri astfel de stiri" a mai adaugat Yang.