​Producatorii "Game of Thrones" au dezvaluit angajarea actorului indian Neil Nitin Mukesh, care va interpreta un rol important in noul sezon al serialului, conform independent.co.uk.

Neil Nitin MukeshFoto: captura Google

Actorul Neil Nitin Mukesh, in varsta de 33 de ani, a aparut in numeroase filme indiene si nu numai, castigand anul acesta titlul de "cel mai bun actor in rol negativ" pentru filmul "Kaththi", in cadrul galei cinematografice "South Indian International Movie Awards".

Pentru noul rol pe care il va avea in serialul "Game of Thrones" se pare ca responsabil este Greg Powell, care a ocupat in trecut pozitia de asistent de regizor pentru proiectele cinematografice care includeau cascadorii, in filme precum "The Avengers: Age of Ultron", "Fast and Furious 6" si "Harry Potter".

Regizorul a avut rol decizional pentru extinderea echipei de actori ai sezonului 6 din serialul "Game of Thrones" si, impresionat fiind de interpretarile actorului indian Neil Nitin Mukesh din filmul "Prem Ratan Dhan Payo", regizorul a decis sa ii distribuie un rol important in urmatorul sezon, scrie tribune.com.

“Greg Powell a regizat doua scene de lupta din filmul "Prem Ratan Dhan Payo", pentru care a trebuit sa fac mai mult de o luna de pregatiri pentru a deprinde miscarile in luptele cu sabia. Greg Powell a fost impresionat de munca mea si mi-a facut propunerea pentru noul rol acum cateva luni, in timpul filmarilor," a declarat actorul indian.

Mukesh a mai declarat ca este un mare fan al serialului si ca urmeaza sa fie contactat de restul echipei de producatori pentru a stabili o intalnire luna aceasta.

Numele actorului indian a fost ridiculizat in ultimul an pe site-urile de socializare, iar vestea ca actorul a fost recrutat pentru "Game of Thrones" a fost un nou prilej de batjocura la adresa actorului, conform mashable.com.

Citeste si: VIDEO Ce stim despre sezonul 6 din Game of Thrones?