Actorul de comedie Chris Rock va prezenta gala Oscar din februarie 2016, au anuntat miercuri producatorii evenimentului, citati de Reuters. Este pentru a doua oara cand Chris Rock se va afla la carma celei mai importante nopti a Hollywoodului.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Chris Rock este cu adevarat un mare profesionist al industriei entertainmentului", au aratat David Hill si Reginald Hudlin, care vor produce spectacolul transmis live.

"Actor de comedie si nu numai, scriitor, producator, regizor si realizator de documentare - le-a facut pe toate. Va fi o gazda fenomenala a Oscarurilor!", mai arata producatorii.

Chris Rock, realizatorul de stand-up care a prezentat gala Oscar din 2005, a aratat intr-o declaratie de presa: "Este minunat sa revin".

Gala din 2015 a Premiilor Academiei de Film a fost prezentata de starul de televiziune si Broadway Neil Patrick Harris, iar recenziile au fost impartite.

Evenimentul care premiaza cele mai bune filme, interpretari, scriitori si regizori din industria filmului va avea loc pe 28 februarie la Los Angeles.