Ofiterii de politie din provincia Jiangxi, China, au semnalizat un sofer pentru a opri masina, dupa ce acesta trecuse pe rosu, insa, in loc sa opreasca, soferul a tras stanga de volan, incercand sa scape.

Ofiter pe capota masiniiFoto: Captura YouTube

Unul dintre ofiterii politiei rutiere a sarit pe capota masinii acestuia, in incercarea de a il opri, insa soferul a continuat sa conduca in trafic, trecand a doua oara pe lumina rosie a semaforului si oprind in fata unei banci, moment in care l-a amenintat pe omul legii cu un cutit, spunandu-i sa coboare de pe capota masinii sale.

Alti ofiteri de politie au venit in ajutor la locul intamplarii pentru ca individul, pe numele sau de familie Yan, sa fie arestat si dus la sectia locala.

Acesta a declarat mai tarziu ca a intrat in panica pentru ca nu avea permis de conducere si nu a vrut sa plateasca amenda pentru trecerea pe lumina rosie a semaforului.

Acum el este acuzat de trecerea pe rosu la doua semafoare, depasirea limitei de viteza, amenintarea unui ofiter de politie si conducere fara permis, conform TomoNews US.