In cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, organizate ieri pe Facebook, Mark Zuckerberg a declarat ca intr-o zi vom putea sa publicam emotii pe platformele de socializare, conform popsci.com.

Mark ZuckerbergFoto: Captura YouTube

"Cred ca intr-o buna zi vom putea sa ne trimitem ganduri si emotii folosind tehnologia. Vom avea posibilitatea ca numai gandindu-ne la un anumit lucru sa il putem impartasi cu prietenii din mediul online, daca dorim. Acesta va fi ultima inovatie tehnologica", a declarat Zuckerberg.

In cadrul acestei sesiuni, Zuckerberg a vorbit despre realitatea virtuala si realitatea augmentata si a declarat ca in viitorul erei digitale videoclipurile vor fi cu mult mai importante decat fotografiile.

"Vom putea sa impartasim cu persoanele apropiate experienta noastra completa, senzoriala si emotionala, ori de cate ori ne vom dori. (...) Purtam aceste dispozitive in buzunarele noastre tot timpul, dar le folosim numai periodic, pe tot parcursul zilei. In viitor vom avea atasate dispozitive pentru realitatea augmentata, pe care le vom purta tot timpul pentru a ne imbunatati experienta si comunicarea. In acest fel vom fi mult mai informati si vom putea lua decizii mai bune la nivel colectiv. Aceasta este una dintre cele mai importante forte ale lumii din ziua de azi", a adaugat Zuckerberg.