O femeie din Statele Unite ale Americii a dat nastere in padurea Plumas, dupa ce s-a pierdut in drum spre casa parintilor sai din statul Nevada. Femeia si copilul au supravietuit timp de trei zile in pustietate inainte de a fi salvati, scrie The Telegraph.

Amber Pangborn, in varsta de 35 de ani, se afla in drum spre parintii sai atunci cand s-a pierdut pe o scurtatura din padurea Plumas, ramanand fara benzina si semnal la telefonul mobil. Adevarata problema a aparut atunci cand a inceput sa aiba contractii, fiind insarcinata in ultima luna. Neavand alte optiuni, femeia a asternut un sac de dormit pe bancheta din spatele masinii sale, dand nastere copilului sau.

Amber si fetita sa Marissa au asteptat trei zile inainte de a fi salvate. In tot acest timp au supravietuit numai cu o sticla de apa si cateva mere. Femeia a decis sa nu taie cordonul ombilical al fiicei sale, fiind ingrijorata ca nu va avea suficienta hrana.

In cele din urma femeia a reusit sa cheme ajutoarele aprinzand un foc in padure cu ajutorul unei brichete si a unui spray aerosol, atragand atentia unui elicopter ce apartinea departamentului forestier Plumas.