​Videoclipul cuprinde retrospectiva a 100 de ani de istorie a modei americane în numai două minute, începând cu tendințele anilor 1910.

Istoria modeiFoto: Captura YouTube

Anul 1915 este marcat de hainele croite sub inspirația epocii victoriene, tendințe care sunt rapid spulberate de către noile influențe ale muzicii jazz, din anii 1920 și apariția pastelurilor din anii 1930, scrie hellogiggles.com.

Perioada cuprinsă între anii 1930 si 1950 este descrisă de diferitele tipuri de croi care accentuează brațele și umerii, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar și de utilizarea la o scară larga a fibrelor sintetice și artificiale, în special pentru rochii, căptușeli și lenjerii de corp.

Începând cu anii 1950 apar tendințe mai sport, caracterizate prin folosirea de elemente unisex denim și utilizarea materialului de blug pentru o varietare de articole, de la combinezoane, salopete, cămăși și rochii.

Retrospectiva scoate în evidență faptul că anumite tendințe nu dispar niciodată, fiind preluate peste ani și adaptate stilului de viață actual, marcat de-a lungul timpului de cele mai importante evenimente istorice, precum încheierea celui de-al Doilea Război Mondial și apariția mișcării feministe.