Profesorul disciplinei "Comportament Organizațional", de la Hebrew University din Ierusalim, a reușit să calmeze copilul unei studente, continuându-și prelegerea ca și când nimic nu s-a întâmplat, scrie buzzfeed.com.

Imaginea profesorului a devenit viralaFoto: http://imgur.com

Povestea care stă în spatele fotografiei este emotionanta. Studenta tocmai se pregătea să plece pentru ca plânsul copilului său să nu deranjeze cursul, moment în care profesorul Sydney Engelberg, cu un gest foarte natural, a luat copilul în brațe, continuând să predea.

"Din cadrul programului de master fac parte mai multe studente care sunt tinere mame, iar acestea sunt încurajate să își aducă copii la cursuri. Tatăl meu se pricepe să calmeze copiii, întrucât are cinci nepoți. Gestul lui este, realmente, un exemplu pentru comportamentul organizațional.", declară cu mândrie fiica profesorului.

Familia a fost impresionată de amploarea pe care a luat-o această poveste în mediul online, fiind vizualizată de peste un milion de utilizatori și primind comentarii de laudă. În plus, profesorul a primit și scrisori de dragoste, conform declarației soției acestuia.