Am incercat pentru aceasta zi sa adumanm articole cat mai interesante. Legat de recentul si ingrozitorul cutremur din Nepal, aveti aici o baza de date foarte consistenta a tuturor cutremurelor. Eu am cautat dupa coordonatele Romaniei si am fost foarte multumit de informatii. Si, ca tot am avut parte de acel cutremur din Nepal, stiti ca pe Everest sunt trupurile a peste 200 de alipinisti morti , acestea fiint folosite ca repere?Va mai fi vorba in articolele de mai jos despre iluzii, cauzele si consecintele amneziei, un bogat set de scurte fisiere video si de animatii haioase. Lectura placuta si o duminica pe masura vremii frumoase!

iluzia vietiiFoto: Photopuppeteer
  • Cele mai mari evadari din istorie. De la Dillinger, celebrul bandit, pana la evadarile din inchisorile din Pakistan (iulie 2013), trecand prin fuga din lagarele nemtesti sau evadarea din Kandahar in aprilie 2011.

GIFURI, ANIMATII, FOTOGRAFII:

NATURA UMANA:

VIDEO:

  • Soricel vs Biscuit

  • 8 lucruri pe care mai bine nu le-ai fi aflat

  • 8 instrumente muzicale despre care nu stiai ca exista

  • Zece descoperiri inexplicabile

  • TED TALKS. Susan Cain: Puterea introvertitilor

Intr-o cultura in care sa fii sociabil si deschis e mai de pret decat orice altceva, poate sa fie dificil, chiar demn de rusine sa fii introvertit. Dar dupa cum sustine Susan Cain in aceasta prelegere plina de pasiune, introvertitii ofera lumii talente si abilitati extraordinare, iar ei ar trebui incurajati si apreciati.

Voi ce ati citit interesant in aceste zile?

Care dintre rubrici ati dori sa fie mai cuprinzatoare, mai consistenta?