Un Lamborghini si un Ferrari s-au ciocnit la Beijing dupa ce au participat la o cursa ilegala de masini impreuna cu alti bolizi intr-un tunel, inainte de lansarea in cinematografe a ultimei parti a filmului "Fast and Furious", suscitand o ampla controversa privind proprietarii acestor masini de lux din China, relateaza Agerpres.

Lamborghini distrusFoto: Captura YouTube

Fotografiile celor doua masini, un Lamborghini verde deschis si un Ferrari rosu, alaturi de alti bolizi grav avariati, au facut inconjurul internetului. Accidentul a avut loc sambata seara si s-a soldat, potrivit politiei, cu ranirea unei persoane.

Survenit la ora locala 22.00, pe o ploaie puternica, accidentul a prefatat lansarea pe ecrane la miezul noptii a ultimului episod din saga politista si curse auto "Fast and Furious 7", care a batut recordul de spectatori in salile de cinema din China, potrivit revistei de specialitate Hollywood Reporter. "Se grabeau oare sa vada filmul?", s-au intrebat ironic internautii.

Potrivit site-ului de stiri Sina, unul din soferii bolizilor era un student mare amator de curse organizate in tunelul situat in apropierea arenei "Cuib de pasari" - stadionul olimpic emblematic al Beijingului.

Un Lamborghini se vinde in China cu aproximativ 760.000 de euro, in timp ce un Ferrari costa in jur de 475.000 de euro.