O mireasa din India a plecat de la propria nunta dupa ce viitorul sau mire nu a stiut sa rezolve o problema simpla de matematica, relateaza BBC. Mireasa l-a intrebat pe mire cat face 15+6. Cand acesta a raspuns "17", mireasa a anulat nunta.

Nunta in IndiaFoto: Captura YouTube

Potrivit informatiilor aparute, familia mireului a incercat sa convinga mireasa sa se intoarca, dar aceasta a refuzat, motivand ca mirele este analfabet.

Politia locala a preciat ca a mediat problema dintre cele doua familii si ambele au plecat cu darurile cu care venisera.

Majoritatea casatoriilor din India sunt aranjate de familii, mirele si mireasa neavand timp sa se cunoasca inainte de casatorie.

Un oficial al politiei din satul Rasoolabad, locul in care s-a petrecut incidentul, a spus pentru BBC ca localnicul Mohar Singh a aranjat ca fiica sa Lovely sa se casatoreasca cu Ram Baran.

"Dar chiar inainte de ceremonie Lovely a aflat ca Ram este analfabet si a refuzat sa se marite cu el", a precizat acesta.

Mohar Singh a spus ca "familia mirelui nu ne-a spus despre educatia slaba a acestuia".

"Si un copil de clasa I putea raspunde la aceasta intrebare", a adaugat acesta.

Luna trecuta, o alta mireasa din India s-a casatorit cu un invitat de la nunta dupa ce mirele a suferit o criza de epilepsie in timpul ceremoniei.