Politia a acuzat de crima un milionar din India dupa ce acesta a intrat cu masina in paznicul sau pentru ca a deschis poarta prea incet, potrivit unui oficial, citat de The Guardian.

Muhammad Nisham a fost arestat luna trecuta dupa ce a intrat cu Hummerul in paznicul sau din cauza unei intarzieri in deschiderea portii unui complex de apartamente.

Paznicul K Chandarabose, in varsta de 50 de ani, a suferit multiple leziuni dupa incident si a murit in spital din cauza unui stop cardiac.

"El a murit in spital dupa ce a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor timp de doua saptamani[...] L-am acuzat pe Nisham de crima", a declarat R. Nishanthini, politist local.

Potrivit surselor, Nisham l-a urmarit pe paznic cu masina pana in interiorul complexului, zdrobindu-l de perete. Doctorii au explicat ca "inima victimei nu a mai functionat adecvat dupa aparitia leziunilor interne provocate de impact".

Milionarul se confrunta cu un alt dosar penal pentru ca i-a permis fiului sau, in varsta de noua ani, sa conduca un Ferarri in 2013, incident ce a provocat un val de critici dupa aparitia unui video aparut pe YouTube.

Nisham detine o fabrica de beedi (un tip local de tigari), un hotel si o afacere cu bijuterii in Orientul Mijlociu.