Zeci de detinuti au evadat dintr-o inchisoare din Brazilia dupa ce trei femei imbracate in uniforma de politist au sedus gardienii si le-au promis o orgie, scrie The Independent. Anchetatorii au precizat ca doi gardieni si supraveghetorul acestora au fost gasiti dezbracati si incatusati. Langa acestia se aflau mai multe sticle de alcool si o punga cu costume din piele.

Costume de piele folosite de "politiste" pentru a seduce pazniciiFoto: Captura YouTube

Potrivit sefului politiei, femeile au ajuns la inchisoare dimineata si le-au spus gardienilor ca vor sa stea de vorba si sa bea cu ei. Din informatiile politiei, una dintre femei era iubita unui detinut in varsta de 18 ani, acuzat de crima si jaf.

"Planul era sa ii seduca. Acestea le-au oferit gardienilor whisky ieftin si i-au drogat, au deschis poarta centrala, care avea acces la celulele din interior", a explicat seful politiei, Angelina de Andrades Ferreira. In plus, anchetatorii au precizat ca femeile i-au convins pe cei trei gardieni sa ia parte la o orgie.

Apoi, "oricine a vrut sa evadeze a iesit pe usa din fata", a adaugat aceasta.

Paznicii inchisorii, care spun ca nu isi amintesc nimic dupa ce au baut whiskyul, au fost arestati si vor fi pusi sub acuzare pentru ca au facilitat evadarea detinutilor.

Opt dintre cei aproximativ 30 de detinuti au fost prinsi de politie in crusul unei operatiuni masive care a avut ca scop prinderea evadatilor