Monopoly implineste 80 de ani in Franta si pentru aceasta ocazie speciala, producatorii le-au pregatit pasionatilor o surpriza. Nu exista niciun fan Monopoly care sa nu isi fi imaginat cum ar fi ca banii din interiorul jocului sa fie reali, noteaza The Guardian. Doar un joc va contine premiul maxim, in care fiecare bancnota este inlocuita cu bani reali, premiul ridicandu-se la suma de 23.268 de dolari.

HotNews.roFoto: Hotnews

In plus, alte zece cutii vor contine cinci bancnote de 20 de euro, doua de 50 de euro si una de 100 de euro.

Alte 69 de jocuri vor contine cinci bancnote de 10 euro si cinci de 20 de euro.

"Am vrut sa facem ceva unic. Cand am intrebat clientii din Franta, acestia ne-au spus ca vor sa gaseasca bani reali in cutiile Monopoly", a explicat Florence Gaillard, brand manager la Hasbro France.

Operatiunea de schimbare a bancnotelor a fost strict secreta si s-a desfasurat in orasul Creutzwald, locul in care jocul este impachetat inainte de a fi trimis in Franta.

In timp ce pregateau surpriza pentru fani, producatorii au intampinat si o problema: cutia care continea bani reali era mai "umflata" decat una normala. In ceea ce priveste greutatea, nu exista nicio diferenta, a specificat Gailard.

In Franta se vand 500.000 de jocuri Monopoly anual.

Cele 80 de cutii norocoase sunt ascunse printre cele 30.000 de jocuri: clasic, junior, electronic si "vintage".