O inregistrare video color care ii prezinta pe membrii trupei The Beatles, in culise, dupa un concert din anii '60, va fi scoasa la licitatie saptamana viitoare, scrie Mediafax.Videoclipul de peste 3 minute, care a fost descoperit de curand, ii prezinta pe cei patru rockeri britanici la ABC Theatre din Blackpool, Marea Britanie, in 1963.

Inregistrare video cu trupa The BeatlesFoto: Captura YouTube

Filmarea, care nu are sunet, a fost realizata de Chas MCDevitt, care a cantat in deschiderea concertului din acea seara. De asemenea, videoclipul surprinde imagini cu membrii formatiei The Beatles pe scena.

Videoclipul si drepturile de autor vor fi vandute la licitatie impreuna cu 100 de fotografii ale grupului The Beatles realizate in 1965, in turneul trupei din Statele Unite ale Americii. Fotografiile, realizate de Eve Bowen, erau necunoscute pana la anuntul referitor la aceasta licitatie.

Filmul cu membrii trupei The Beatles este estimat la 14.400 de dolari, iar colectia de negative la 19.200 de dolari, cele doua loturi urmand sa fie vandute la licitatia ce va fi organizata de casa Ewbank, pe 5 februarie.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr si George Harrison au format trupa The Beatles, in anii 1960, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.