Tenismena Simona Halep a anuntat, vineri, ca impreuna cu sponsorul sau tehnic adidas, a lansat un model de tricou, pe care apar trei ardei colorati in rosu, galben si albastru si pe care scrie "halepeno", dupa porecla primita de la Brad Gilbert, fostul antrenor al lui Andre Agassi, relateaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"adidas Family - Team Halepeno!! Sper ca va place tricoul, eu il ador!", a scris Halep pe contul sau de Facebook si in care apare alaturi de preparatorul fizic Teo Cercel si antrenorii Victor Ionita si Thomas Hogstedt.

Fostul antrenor al lui Andre Agassi, Brad Gilbert, i-a pus porecla de "Halepeno" Simonei Halep in timpul turneului de la Roland Garros din 2014, cand sportiva din Romania a ajuns pana in finala competitiei.

"Halepeno" este o combinatie intre ardeiul iute "jalapeno" si numele de familie al sportivei.

Totodata, Simona Halep evolueaza din acest an cu un nou model de racheta Wilson, despre care spune ca ii ofera mai mult control al loviturilor si mai multa putere in executii.

"Am mai mult control si mai multa putere. Daca o simti bine si iti place o racheta, vrei sa joci cu ea. Mi-a placut imediat, doar am luat-o si mi-a placut. Cred ca cum este cea mai buna racheta pentru mine", a declarat Halep, dupa victoria repurtata vineri la Melborune Park, in meciul cu Bethanie Mattek-Sands.

Japonezul Kei Nishikori, locul 5 ATP, si Simona Halep, locul 3 WTA, sunt primii jucatori profesionisti din Top 10 care folosesc rachete din noua gama Burn lansata de curand de Wilson. Pana in acest an, Halep a jucat cu un model Wilson Steam 99.