Un deputat conservator britanic se afla in centrul unui scandal luni, dupa ce a fost fotografiat jucandu-se Candy Crush pe o tableta in timpul unei sedinte de lucru a Comisiei parlamentare pentru Pensii, relateaza Mediafax.

Cu degetul pe ercan, in timp ce crea combinatii de bomboane pentru a exploda, Nigel Mills apare intr-o fotografie publicata pe prima pagina in The Sun.

Tabloidul citeaza un martor care afirma ca parlamentarul s-ar fi jucat timp de peste doua ore si jumatate.

Mills a dat insa asigurari ca nu a jucat mai mult de "o partida-doua" si a publicat un mesaj in care isi cere scuze dupa ce cazul a fost preluat de toata presa britanica.

"Imi cer scuze pentru comportamentul din timpul reuniunii Comisiei si recunosc ca nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor de la un parlamentar", a scris el intr-un mesaj postat pe Twitter.

"Promit ca acest lucru nu se va repeta. Reprezentarea Amber Valley (circumscriptia sa) constituie un privilegiu inestimabil si sper ca alegatorii vor continua sa-mi sustina luptele", adauga el.

Subiectul figura luni printre cele mai discutate pe retele de socializare in Marea Britanie si a provocat reactii ironice din partea navigatorilor pe Internet.

Astfel, Jeff intreaba "Hei, Nigel, la ce nivel esti pe Candy Crush? pentru ca eu m-am blocat la 377 si as avea nevoie de ajutor".

Inclusiv premierul conservator David Cameron a comentat, apreciind ca deputatul este cu siguranta "stanjenit", dar va munci "si mai mult in viitor".