Bob Dylan, acompaniat de trupa sa, a cantat duminica la Academia de Muzica din Philadelphia pentru un singur fan, personalitatea de televiziune suedeza Fredrik Wikingsson, care lucreaza la un serial despre modul in care experimenteaza indivizii singuratici evenimentele concepute pentru multimile mari, relateaza The Guardian.

Bob DylanFoto: Captura Youtube.com

Wikingsson, un mare fan Bob Dylan, a insistat o perioada lunga de timp pentru a aranja concertul exclusivist. Acesta a mentionat ca era atat de emotionat inainte de spectacol incat nu a putut manca.

"Am zambit atat de mult, era ca si cum luasem ecstasy. M-a durut maxilarul multe ore dupa pentru ca nu ma puteam opri din zambit", a precizat acesta.

Dylan, care inca are turnee si la varsta de 73 de ani, a realizat un show atipic in fata lui Wikingsson si a cantat piese ale pionierilor rock'n'roll-ului, precum "Heartbeat" a lui Buddy Holly si "Blueberry Hill" de Fats Domino.

Wikingsson a confirmat concertul pe Twitter si a mentionat ca are planuri de a transforma experienta intr-un documentar de 15 minute care va fi publicat luna viitoare pe Youtube.

Pagina de Facebook a proiectului "Experiment Alone" (n.red. Experiment Ensam in suedeza) va examina raspunsul lui Wikingsson in ceea ce priveste "Experienta Dylan" fara multimea de la concertele artistului.

"Va fi o euforie totala sau un vid venit din faptul ca nu poate impartasi experienta cu cineva?", scrie pe pagina Experiment Alone.

Wikingsson a declarat pentru revista Rolling Stone ca nu a fost la concertul pubblic sustinut de Bob Dylan in Philadelphia, precizand ca nimic nu ar putea intrece show-ul sau privat.