Karl Stefanovic, un prezentator TV foarte cunoscut in Australia, a purtat acelasi costum timp de un an de zile pentru a evidentia modul in care colegele sale de sex feminin sunt criticate pentru hainele pe care le poarta. La mine, "nimeni nu a observat. Nimanui nu i-a pasat", a declarat prezentatorul, citat de The Guardian.

Karl StefanovicFoto: Captura YouTube

Stefanovic co-prezinta talk show-ul de pe Channel Nine, alaturi de Lisa Wilkinson. Acesta a purtat acelasi costum albastru, cu exceptia catorva drumuri pe care le-a facut la curatatorie.

Anul trecut, Lisa Wilkinson era editor al revistei pentru femei Cleo si a tinut un seminar in care a vorbit despre asteptarile pe care publicul le are de la femei.

"Peisajul media de astazi, in special in cazul femeilor, este atat de concentrat pe stralucire incat de multe ori eclipseaza orice altceva", a spus aceasta.

Wilkinson si-a amintit ca a primit o scrisoare de la un telespectator in care acesta ii spunea "sa fie mai stilata".

"Eu sunt judecat dupa interviurile mele, dupa umorul meu, dupa cum imi fac treaba. Pe de cealalta parte, femeile sunt judecate dupa modul in care se imbraca sau in care isi aseaza parul. Daca o femeie prezentator poarta culoarea gresita este luata imediat in vizor", a precizat Stefanovic.