Criminalul in serie din Statele Unite, Charles Manson, in varsta de 80 de ani, a primit dispensa de casatorie si urmeaza sa se casatoreasca cu o femeie in varsta de 26 de ani, care l-a vizitat, de-a lungul timpului, in inchisoare, relateaza BBC.

Certificatul de casatorie a fost emis acum 10 zile pentru Charles Manson si Elaine Burton. Elaine Burton s-a mutat la Corcoran, California, in urma cu noua ani, pentru a fi mai aproape de inchisoarea unde se afla Manson.

Manson ispaseste o condamnare pe viata pentru uciderea a sapte persoane si un copil nenascut in Los Angeles in 1969. Printre victime se afla si actrita insarcinata Sharon Tate, nevasta regizorului Roman Polanski.

Burton a spus ca ea si Manson se vor casatori luna viitoare. Licenta este valabila pentru 90 de zile. "Stiti ca este adevarat, se va intampla. Il iubesc", a spus Elaie pentru Associated Press.

Familia Manson, cultul al carui lider era Manson, si adeptii sai au injunghiat si au impuscat sapte oameni in Los Angeles, pe parcursul a doua nopti in luna august 1969, intr-o incercare de a incepe un razboi rasial.

Manson si cele trei femei care au fost complici au fost condamnati la moarte pentru crime, dar sentinta a fost schimbata in 1972 California a interzis temporar pedeapsa cu moartea.

In 2012, lui Manson i-a fost refuzata eliberarea conditionata, atunci fiind a 12-a oara cand a incercat sa isi recupereze libertatea.

Criminalul nu este eligibil pentru a aplica pentru eliberare conditionata pana in 2027.