Presedintele PNL Klaus Iohannis, s-a relaxat luni seara, la un club de tenis din Sibiu, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale de duminica, el avandu-l ca partener de joc pe tanarul tenismen sibian Victor Cornea, care a relatat despre acest antrenament intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Azi (luni seara n.r.) la Tenis Club Pamira din Sibiu, am avut privilegiul sa fac primul antrenament intr-o Romanie altfel, chiar cu noul Presedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple si motivationale cuvinte: "Victor, ai vazut ca se poate!", a spus Victor Cornea, in comentariul sau postat langa fotografia cu Iohannis, la finalul meciului, relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis este pasionat de tenis, in urma cu doi ani el acceptand sa joace rolul principal intr-o reclama care promova turneul de tenis de la Sibiu. Klaus Iohannis a "servit" in reclama respectiva, singura pe care a filmat-o, chiar la el in birou. Imbracat in costum, cu o racheta a lovit mingea de tenis, in directia geamului primariei, fara insa sa il sparga.

"Mi s-a parut o chestiune foarte buna pentru Sibiu, fiindca in acest sport despre Sibiu nu s-a auzit nimic si avem o baza sportiva, este vorba de Pamira. Chiar mi se pare un lucru demn de promovat, (...) suficient de notabil, ca sa accept sa intru in promovarea acestui turneu, care credem ca se poate dezvolta spre un Open Sibiu", declara, dupa aparitia reclamei, Klaus Iohannis.