Avionul cu care solistul trupei U2, Bono, a calatorit, miercuri, de la Dublin la Berlin a pierdut usa din spate in timpul zborului, dar a aterizat in siguranta, informeaza Mediafax.

BonoFoto: Captura YouTube

Bono si patru prieteni de-ai sai au calatorit, miercuri, de la Dublin, Irlanda, catre Berlin, cu un avion privat, cursa fiind operata de compania Learjet, pentru a participa la o intalnire cu ministrul german al Economiei, Gerd Muller.

In timpul zborului, deasupra Germaniei, usa de acces situata in spatele avionului s-a desprins, potrivit Irish Daily Mail.

"(Bono, n.red.) a fost foarte norocos, avionul s-ar fi putut prabusi. La circa o ora de la decolare, pasagerii au auzit un zgomot infundat puternic venind din spatele avionului. Au fost surprinsi si nelinistiti o perioada, dar avionul si-a continuat zborul si a aterizat la Berlin. Cand a aterizat, au fost ingroziti sa afle ca practic tot compartimentul din spatele avionului se detasase complet", a declarat o sursa pentru publicatia irlandeza.

Autoritatile germane au confirmat ca avionul a aterizat cu defectiuni in zona usii din spate, iar politia investigheaza incidentul.

Bagajele pasagerilor din avion au fost pierdute in momentul in care usa s-a desprins.

Potrivit presei, Bono a fost singurul membru al trupei U2 aflat la bordul avionului, restul grupului sosind in capitala germana mai tarziu, pentru a participa la decernarea premiilor Bambi International Music, joi seara.

Bono si colegii din trupa rock U2 au participat duminica seara, la Glasgow, in Scotia, la gala MTV European Music Awards 2014, unde au sustinut un scurt recital.