Compania de frumusete Garnier a emis un comunicat in care isi cere scuze, dupa ce au aparut fotografii cu pachete de ingrijire "pentru fete" trimise femeilor soldati israelieni, noteaza The Independent. Imagini cu femeile soldati pozand cu pachetele cu sapunuri, produse faciale si deodorante au starnit reactii puternice atunci cand au fost postate de grupul israelian Stand With Us pe Facebook.

Femeile din Fortele de Aparare Israeliene cu produse GarnierFoto: Facebook/ StandWithUs

Imaginile cu femeile soldati care pozau cu pachetele cadou, alaturi de mentiunea "Suntem onorati sa livram aceste pachete cu produse feminine pentru frumoasele noastre luptatoare din Fortele de Aparare Israeliene" au devenit virale, declansand amenintari de boicot a companiei.

Organizatia Stand With Us a spus ca produsele vor permite femeilor soldati "sa aiba grija de ele", chiar si in lupta.

In postarea originala se arata ca: "Livrarea de astazi cu pachete de ingrijire este formata din mii de produse pentru fetele noastre care protejeaza Israelul. Acestea au primit chiar si sapunuri faciale si minerale, ca sa poata avea grija de ele in continuare, in timp ce apara tara".

"Bravo pentru Garnier Israel pentru uimitoarea donatie de sapunuri faciale, minerale si deodorante".

Aceasta postare a fost distribuita de peste 22000 de ori si multi au luat decizia de a boicota produsele companiei Garnieri, in timp ce unii au pozat fotografii cu produsele aruncate in semn de protest.