Netflix, celebrul furnizor american de filme, seriale si emisiuni tv, angajeaza persoane dispuse sa vizioneze produsele companiei. Doritorii vor fi platiti pentru a viziona programe cu scopul de a ajuta compania in procesul de analizare a productiilor care vor fi urmarite de cei 48 de milioane de membri, scrie metro.co.uk. Anuntul de angajare este prezentat printr-un video inedit, care prezinta avantajele unui loc de munca in care esti platit ca sa te uiti la televizor.

In prezent, exista aproximativ 40 de "telespectatori profesionisti", dar acum Netflix doreste sa angajeze si din Marea Britanie si din Irlanda.

"Suntem incantati sa auzim parerile celor mai pasionati fani TV si de film din Marea Britanie si Irlanda si sa oferim posibilitatea unei persoane norocoase de a avea deveni un Netflix tagger", a declarat Betsy Sund, Manager de comunicare globala la Netflix.

"Incercam sa facem Netflix relevant la nivel local, in orice mod posibil- inclusiv in ceea ce priveste genurile noastre, descrierile si modul in care ne prezentam continutul- astfel incat, pe langa vizionarea tuturor programelor noastre fantastice, telespectatorul nostru profesionist din UK sau Irlanda sa fiei ca un pentru a ne ajuta sa ne asiguram ca algoritmii nostri continua sa produca sugestii personalizate pentru toti cei 48 de milioane de membri", a adaugat aceasta.